';

Prikbord

Via ons prikbord blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in en om onze school. (Klik op de foto voor een vergroting)

Fotograaf

De onderwijsinspectie vroeg ons of ze een fotograaf langs mochten sturen om foto’s te maken t.b.v. De Staat van het Onderwijs. Dat mocht natuurlijk!

Nu zijn we nòg meer benieuwd naar de Staat van het Onderwijs – we moeten even geduld hebben tot voorjaar 2020….

Openingsvieringen

Als de Bloementuin aan een nieuw schooljaar begint, willen we dat samen vieren! En dat hebben we bij de start van dit schooljaar gedaan. Het SO en het VSO samen: Een nieuw jaar ligt voor ons: nieuwe dingen leren; vrienden maken en samen een fijne schooltijd hebben.

Daar gaan we voor!

Hippe lunchplek voor het VSO!

De leerlingenraad heeft samen met 2 leerkrachten en Yvon, moeder van onze oud-leerling Daan en interieurontwerper, een geweldig plan gemaakt voor de VSO kantine.

In de zomervakantie heeft de metamorfose plaatsgevonden! Iedereen is nu welkom in Het Centrum!

zie ook fotoboek 2019/2020

Geheime doosjes

Zone Noord maakt geheime doosjes met passende deksels als cadeau voor jezelf!kunstenares Margreet Hajee begeleidde het proces en heeft dit ervaren als een cadeau voor haarzelf!

Dank je wel Margreet!

Rembrandt

Dit kunstwerk van VSa is door de jury geselecteerd voor de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt!

En het hangt van 15 juli t/m 15 september in de Philipsvleugel van het Rijksmuseum in Amsterdam!

Uit 95 landen deden 8000 mensen mee en onze bijdrage hangt straks in het museum!

Gefeliciteerd klas VSa, dit is supergaaf!! En taart hoort er natuurlijk bij!

Bedankt jongens!
Als je 220 brieven uit moet doen over de theateravondfilm, kan je wel wat hulp gebruiken.

Dank jongens!

Theateravond

We hebben enorm genoten van de theateravond. Het was FANTASTISCH!

Hittegolf

Last van de hittegolf? Nee hoor … maar wel veel lol!!

Diploma zwemmen

12 ‘spetters’ hebben hun zwemdiploma behaald!

zie ook fotoboek 2018/2019

Nieuwe deurmatten

We houden van een schone school. Hoogste tijd voor nieuwe deurmatten. Een mooie praktijkles voor een aantal VSO’ers!

Speelberging

De speelberging in onze nieuwe fietsenschuur is bijna klaar. We verheugen ons op de skeelers, de ballen en de springtouwen!

zie ook fotoboek 2018/2019